top of page

TAPAHTUMAPALVELUT

Henkilöstötilaisuudet, seminaarit, asiakastilaisuudet, myyntikokoukset, johtoryhmän kokoontumiset, tuotelanseeraukset, toimitila-avajaiset, gaalat, vuosijuhlat, messuosallistumiset, sidosryhmätilaisuudet, tapahtumien matkajärjestelyt.

Tuotamme yrityksesi unohtumattomimmat tapahtumat ja

tilaisuudet yli 15 vuoden kokemuksella.

you name it - we do it.

Kattavat kumppaniverkostot ympäri Suomen ja aina ulkomaita myöten takaavat kilpailukykyisen hinnoittelun ja viimeisimmät tapahtuma-alan trendit käytettäväksesi.

Livetapahtumat

LIVETAPAHTUMAT

Samassa tilassa ison porukan kanssa, aistit inspiroivan energian ja yhteenkuuluvuuden tunteen – livetapahtumat ovat niin ainutlaatuisella tavalla aitoja kohtaamisia. 

 

Kun haluat järjestää unohtumattoman ja kokemuksellisen tapahtuman asiakkaillesi, henkilöstöllesi tai vaikkapa sidosryhmillesi, ketterä ja joustava tiimimme hoitaa homman. Toteutamme perinteisten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksien lisäksi myös esim. johtoryhmien ja muiden eksklusiivisten tiimien kokouksia ja tiimipäiviä. 


Saat meiltä avaimet käteen -kokonaisuuden tai pienempiä osia tapahtumaasi, kuten:

 • kutsut ja ilmoittautumiset

 • tapahtumakonseptin suunnittelu, ideointi ja tuotanto

 • tapahtumatekniikan ratkaisut

 • sisällön suunnittelu ja tuotanto, esiintyjäehdotukset ja -hallinnointi

 • graafiset materiaalit

 • catering-ratkaisut

 • matkajärjestelyt

 • mahdolliset muut alihankkijayhteydet

Yritystapahtuma jossa esiintyjä lavalla
Virtuaalitapahtumat
Tapahtuman striimaus

VIRTUAALITAPAHTUMAT

Saavuta laajempi yleisö tuomalla yhteen ihmisiä ympäri maailmaa vuorovaikutteisella virtuaalitapahtumalla tai tee livetapahtumastasi hybridi ja striimaa tapahtuma heille, jotka eivät pääse paikan päälle. 

 

Virtuaalimaailma tarjoaa loputtoman määrän mahdollisuuksia ja tekee tapahtumastasi helpommin saavutettavan, kun vieraiden ei tarvitse matkustaa osallistuakseen tapahtumaan.

Striimaaminen myös mahdollistaa osallistujien tulla mukaan tapahtumaan silloin kun se sopii heidän aikatauluunsa. Virtuaalitapahtumat ovat myös usein edullisempia järjestää kuin livetapahtumat ja niiden ympäristövaikutukset ovat pienemmät. 

 

Autamme sinua 

 • Valitsemaan parhaiten sopivan tapahtuma-alustan ja muut tekniset ratkaisut 

 • Suunnittelemaan teeman ja strategian, jolla saat yleisösi sitoutumaan 

 • Luomaan sisältöjä 

 • Keräämään dataa tapahtumasta, ymmärtääksesi paremmin kävijäkokemusta ja näin kehittää tulevia tapahtumia sen pohjalta 

 

..jotta voit tarjota yleisöllesi unohtumattoman kokemuksen! 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! 

Messuosastot

MESSUOSASTOT

Messut tarjoavat ainutlaatuisen foorumin yrityksille esitellä tuotteitaan ja palveluitaan lyhyessä ajassa erittäin laajalle, ja usein myös hyvin kohdennetulle yleisölle.

 

Mutta kuinka erottua joukosta, kun käytettävissä on muutamia neliöitä ja olet samassa tilassa lähes kaikkien kilpailijoidesi sekä tuhansien ihanneasiakkaidesi kanssa? 

Jos messuille osallistuminen tuntuu tahmealta ja ideat ovat lopussa, me tulemme avuksi Suomen ja ulkomaiden messuilla: 

 • Suunnittelemaan osaston, joka on vuorovaikutteinen ja erottuvalla tavalla nostaa brändisi esille ja saa tapahtumavieraat pysähtymään juuri sinun luo 

 • Rakentamaan strategian sosiaalisen median valjastamiseen kattavan näkyvyyden varmistamiseksi, niin messujen aikana kuin ennen ja jälkeen tapahtuman 

 • Sparrailemaan keinoja sitouttaa henkilökuntasi mukaan tuottamaan huimia messuelämyksiä 

 • Ja hoidamme myös puolestasi koko alihankkijaketjun yhteydenpidon (osastorakentaja, tekniikka, messukeskus ja muut alihankkijat) 

verkostoidu messuilla
Projektinjohto ja tapahtumatuotanto

PROJEKTINJOHTO JA KONSULTOINTI

KAUTTAMME ONNISTUU MYÖS ERILAISET PROJEKTINJOHDOLLISET JA TAPAHTUMATUOTANNOLLISET TYÖTEHTÄVÄT SEKÄ TAPAHTUMAKONSEPTOINTI- JA KONSULTOINTI. 

Pyydä tarjous

KONGRESSI- JA KOKOUSPALVELUT

Miten voimme olla avuksi?

Jätä meille viesti ja suunnitellaan yhdessä seuraava tapahtumasi! Tai jos haluat meidät langanpäähän heti, puhelinnumeromme ja sähköpostiosoitteemme löydät täältä.

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page